Markentrerenad

BJÄRE ENTREPRENAD AB

Bjäre Entreprenad är ett markentreprenadföretag som är verksamt mellan Halmstad i norr och Malmö i söder. Våra uppdragsgivare är från den mindre lokale byggaren till de flesta större byggbolagen. I dag är det knappt 60 st anställda i bolaget samt ca 15 inhyrda maskiner och lastbilar med förare. Verksamheten har haft mycket god tillväxt de senaste åren och vi behöver nu utöka vårt gäng med fler medarbetare. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads, Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen.

Vi utför grundarbeten, schaktning, rörläggning, stödmurar, dräneringar, vatten och avloppsinstallationer, finplanering, sten- och plattsättning, lek- och parkområden samt anläggning av trädgårdar med mera med fokus på kvalité, säkerhet och ordning och reda för kunder, leverantörer och våra medarbetare.

Är du intresserad av att blir en del i vårt team, ta kontakt med Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, på 070-670 38 07 eller använd formuläret längre ner på sidan.

 

 

Bjäre Entreprenad AB söker Anläggare för långsiktigt samarbete i Malmö-lundregionen.

Om företaget
Bjäre Entreprenad erbjuder markentreprenader med stort engagemang där tidsplaner, ordning och reda och kvalité kommer i första hand. Våra kunder ska uppleva prisvärda leveranser.

Vi arbetar gemensamt för en stark företagskultur och inkluderar alla medarbetare i arbetet runt värderingar och vision. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi vill ha motiverade anställda som trivs på arbetsplatsen. Vi har mycket på gång i syd och söker nu efter fler drivna och engagerade yrkesarbetare som vill vara med på resan mot visionen.

Arbetsbeskrivning
Som anläggare på Bjäre Entreprenad ingår många olika arbetsmoment inom markentreprenader, allt från grundläggningar, VA-jobb och finplanering. Det är viktigt att du kan planera ditt arbete och se vad som behöver göras för att arbetet ska flyta på och tidsplaner hållas. I de större projekten utgår du från ritningar så det är en fördel om du är bekant med ritningsläsning sedan innan.

Du arbetar i team med andra anläggare och maskinister och under ledning av arbetsledare eller platschefer arbetar ni tillsammans för att ta projektet framåt och kunna leverera ett resultat att känna yrkesstolthet över.

Arbetstiden är förlagd till vardagar mellan 7-16.

Bjäre Entreprenad är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor och arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn.

Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och tillsammans med dina kollegor på arbetsplatsen och arbetsledningen så driver ni tillsammans projektet mot mål.

Placeringsort
Du utgår från hemmet, arbetsplatserna tillhör Malmökontoret och ligger runt Malmö, Lund, Skurup med omnejd.

Krav
B-Körkort

Meriterande
Ritningsläsning
Yrkesbevis
Förarbevis Grävmaskin/Hjullastare

Lön
Fast månadslön, eventuell övertid regleras av Byggnads avtal.

Ansökan
Urval sker löpande så vänta inte, skicka din ansökan redan idag. Vi tar emot ansökningar via formuläret nedan.

För frågor om tjänsten kontakta Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, 0706-703807

CV

* Fältet är obligatoriskt

Vi växer och behöver utöka vår verksamhet, är du Bjäre Markkonsults nya mätningstekniker?

Om tjänsten
Vi behöver fler mätningstekniker till vårt mät-team, för de konsulttekniska tjänsterna till externa kunder.

Som mätningstekniker hos Bjäre Markkonsult blir du en del i vårt härliga gäng som tillsammans arbetar för hög kvalitet på utförda uppdrag och med en god gemenskap och kamratskap på arbetsplatsen.
Arbetsuppgifterna består av att planera och utföra de mättekniska konsultuppdragen som kommer in. Det kan vara både byggutsättning, utsättning, modellbyggnation med mera. Vi har ett nära samarbete med systerföretaget Bjäre Entreprenad och vid behov hjälper och stöttar vi självklart varandra som ett mät-team.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att hålla en hög kvalitet på utfört arbete i rätt tid.

Vi arbetar framförallt med programmen SBG Geo och AutoCAD.

Arbetstiden är heltid.

Vem söker vi?
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor, arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn.

Du ska trivas med att arbeta självständigt med frihet under ansvar, kunna ta egna initiativ, vara flexibel och ha kunskap och erfarenhet som mätare. Då du själv ansvarar för att planera och genomföra dina tilldelade uppdrag är det viktigt att du är strukturerad och driven. Ordning och reda, hela och rena, ärliga och att alltid agera professionellt är ledord i vår verksamhet och vi ser det som självklart att detta är värderingar som du delar.

Vad vi erbjuder
Hos Bjäre Markkonsult får du ett spännande och självständigt arbete i ett satsande företag. Vi har en inkluderande företagskultur med högt i tak där vi arbetar med delaktighet och engagemang.

Vidare erbjuds du bil, friskvårdsbidrag, en mängd förmåner genom vår förmånsportal, årlig läkarundersökning och en möjlighet att vara med att utveckla Bjäre Markkonsult till ett ledande varumärke när det gäller mätningstekniska konsultuppdrag.

Vi är medlemmar i Byggföretagen och följer tjänstemannaavtalet och de kollektivavtal som finns med Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Unionen.

Placeringsort
Malmö

Krav
Adekvat utbildning och/eller motsvarande erfarenhet
B-Körkort

Meriterande
Erfarenhet av byggutsättning

Lön
Fast månadslön, ange löneanspråk i ansökan.

Ansökan
Ansökan görs via formuläret nedan, urval sker löpande, skicka din ansökan redan idag.

Vid frågor om tjänsten ta kontakt med Maria Johansson, Mätchef, 070-670 38 77 eller Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, 070-670 38 07

CV

* Fältet är obligatoriskt

Skriv något och tryck på "enter"