Markentrerenad

BJÄRE ENTREPRENAD AB

Bjäre Entreprenad är ett markentreprenadföretag som är verksamt mellan Halmstad i norr och Malmö i söder. Våra uppdragsgivare är från den mindre lokale byggaren till de flesta större byggbolagen. I dag är det knappt 60 st anställda i bolaget samt ca 15 inhyrda maskiner och lastbilar med förare. Verksamheten har haft mycket god tillväxt de senaste åren och vi behöver nu utöka vårt gäng med fler medarbetare. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads, Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen.

Vi utför grundarbeten, schaktning, rörläggning, stödmurar, dräneringar, vatten och avloppsinstallationer, finplanering, sten- och plattsättning, lek- och parkområden samt anläggning av trädgårdar med mera med fokus på kvalité, säkerhet och ordning och reda för kunder, leverantörer och våra medarbetare.

Är du intresserad av att blir en del i vårt team, ta kontakt med Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, på 070-670 38 07 eller använd formuläret längre ner på sidan.

 

 

Platschef, Malmö – Bjäre Entreprenad AB

Bjäre Entreprenad är ett markentreprenadföretag som är verksamt mellan Halmstad i norr och Malmö i söder. Våra uppdragsgivare är från den mindre lokale byggaren till de flesta större byggbolagen. I dag är det knappt 60 st anställda i bolaget samt ca 15 inhyrda maskiner och lastbilar med förare. Verksamheten har haft mycket god tillväxt de senaste åren och vi behöver nu utöka vårt gäng med fler medarbetare. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads, Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen. Vi utför grundarbeten, schaktning, rörläggning, stödmurar, dräneringar, vatten och avloppsinstallationer, finplanering, sten- och plattsättning, lek- och parkområden samt anläggning av trädgårdar med mera med fokus på kvalité, säkerhet och ordning och reda för kunder, leverantörer och våra medarbetare.

Bjäre Entreprenad växer och utvecklas och vi söker nu en platschef med ansvar för vår verksamhet i Malmö. Projekten är i huvudsak mark- och anläggningsarbeten och vi arbetar mot både företag och konsumenter.

Din roll

Som platschef har du ett totalansvar för de projekt du driver. Du ansvarar för projektplanering och ledning av produktionen, från byggstart till besiktning. Det innebär att du har ansvar för det tekniska genomförandet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du ansvarar också för att leda och motivera medarbetarna i produktionen och skapa en känsla av gemenskap och delaktighet i arbetsgrupperna i dina projekt. Du arbetar i team tillsammans med arbetschef och kalkylator. Er gemensamma uppgift är att jobba efter uppsatta mål och se till att tidsplan och beställarens alla krav uppfylls.

Din profil

Den vi söker har erfarenhet från branschen och att leda människor. Du har troligen relevant utbildning och/eller flerårig erfarenhet som platschef med dig i bagaget. Du är bekväm i att fatta egna beslut och tänker långsiktigt. Du är strukturerad, kommunikativ och har ett coachande arbetssätt där du gillar att lära ut och bidra till människors utveckling. Det är viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och agerar i enlighet med våra värderingar. Du besitter god kompetens i regelverk, entreprenadjuridik och kontraktsformer samt har en hög ekonomisk medvetenhet.
Du behärskar Office-paketet och har erfarenhet av att arbeta i projektsamordningsverktyg.
Vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi är jättenyfikna på vem du är!

Vårt erbjudande

Hos Bjäre Entreprenad får du ett spännande och självständigt arbete i ett satsande företag. Vi har en inkluderande företagskultur med högt i tak där vi arbetar med delaktighet och engagemang.
Vidare erbjuds du förmånsbil, tekniska verktyg, friskvårdsbidrag, en mängd förmåner genom vår förmånsportal, årlig läkarundersökning och en möjlighet att vara med och utveckla Bjäre Entreprenad vidare mot visionen att vara den ledande markentreprenören med fokus på kvalité, säkerhet samt ordning och reda för kunder, leverantörer och medarbetare.

Körkort minst behörighet B är ett krav.

Din ansökan

Vi samarbetar med Talentor i den här rekryteringen. Ansökan sker via dem https://talentor.com/job/170015-platschef-malmo

Sista ansökningsdag är den 8/11. Ev frågor besvaras av Thomas Lindquist, Rekryteringskonsult, på tel 0704-531353. Vi ser fram emot din ansökan!

Maskinförare till syd - Malmö, Lund, Staffanstorp med omnejd

Arbetsbeskrivning
Vi behöver en maskinist till våra projekt i syd, runt Malmö, Lund, Staffanstorp med omnejd.

Som maskinist hos Bjäre Entreprenad blir du en del i vårt härliga gäng som tillsammans arbetar för hög kvalitet på utförda uppdrag och en god gemenskap och kamratskap på arbetsplatsen.
Arbetsuppgifterna består av att utföra maskinjobben som förekommer ute i projekten, till exempel grundläggningar, schaktning för VA, singling av husgrunder, finplanering med mera.
Tillsammans med anläggare, platschefer och arbetsledare arbetar ni för att hålla en hög kvalitet på utfört arbete i rätt tid.
Du ska trivas att arbeta med frihet under ansvar och ha kunskap och erfarenhet av att köra anläggningsmaskin.

Arbetstiden är förlagd till vardagar 7-16, om inte annat är överenskommet på arbetsplatsen.

Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor, arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn. Du kliver gärna ur maskinen och hjälper till ute vid behov.

Placeringsort
Arbetsplatserna för denna tjänst ligger främst i södra och sydvästra Skåne.

Krav
B-Körkort
Förarbevis för Grävmaskin och/eller hjullastare
Erfarenhet av att köra grävmaskin med GPS/Maskinstyrning

Lön
Fast månadslön

Ansökan
Skicka din ansökan via formuläret nedan.

För frågor om tjänsten kontakta Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, 0706-703807 eller Urban Jansson, VD, 0706-703816

Anläggare till Syd - Malmö, Lund, Staffanstorp med omnejd

Arbetsbeskrivning
Som anläggare på Bjäre Entreprenad arbetar du i team med andra anläggare och maskinister under ledning av arbetsledare eller platschefer. Arbetsplatserna ligger främst i södra och sydvästra Skåne, Malmö, Lund, Staffanstorp, Trelleborg med omnejd.

Arbetsuppgifterna består av många olika moment inom markentreprenader, från grundläggning till finplanering och en del serviceuppdrag. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och planera ditt arbete och se vad som behöver göras för att arbetet ska flyta på och tidsplaner hållas. I de större projekten utgår du från ritningar så det är en fördel om du är bekant med ritningsläsning sedan innan.

Arbetstiden är förlagd till vardagar mellan 7-16 om inte annat är överenskommet på arbetsplatsen.

Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor och arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn.

Placeringsort
Arbetsplatserna för denna tjänst ligger främst i södra och sydvästra Skåne.

Krav
B-Körkort

Meriterande
Ritningsläsning
Yrkesbevis
Förarbevis Grävmaskin/Hjullastare

Lön
Fast månadslön

Ansökan
Skicka din ansökan via formuläret nedan.

För frågor om tjänsten kontakta Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, 0706-703807 eller Urban Jansson, VD, 0706-703816

CV

* Fältet är obligatoriskt

Skriv något och tryck på "enter"