Markentrerenad

BJÄRE ENTREPRENAD AB

Bjäre Entreprenad är ett markentreprenadföretag som är verksamt mellan Halmstad i norr och Malmö i söder. Våra uppdragsgivare är från den mindre lokale byggaren till de flesta större byggbolagen. I dag är det knappt 60 st anställda i bolaget samt ca 15 inhyrda maskiner och lastbilar med förare. Verksamheten har haft mycket god tillväxt de senaste åren och vi behöver nu utöka vårt gäng med fler medarbetare. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads, Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen.

Vi utför grundarbeten, schaktning, rörläggning, stödmurar, dräneringar, vatten och avloppsinstallationer, finplanering, sten- och plattsättning, lek- och parkområden samt anläggning av trädgårdar med mera med fokus på kvalité, säkerhet och ordning och reda för kunder, leverantörer och våra medarbetare.

Är du intresserad av att blir en del i vårt team, ta kontakt med Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, på 070-670 38 07 eller använd formuläret längre ner på sidan.

 

 

Maskinförare till syd - Malmö, Lund, Staffanstorp med omnejd

Arbetsbeskrivning
Vi behöver en maskinist till våra projekt i syd, runt Malmö, Lund, Staffanstorp med omnejd.

Som maskinist hos Bjäre Entreprenad blir du en del i vårt härliga gäng som tillsammans arbetar för hög kvalitet på utförda uppdrag och en god gemenskap och kamratskap på arbetsplatsen.
Arbetsuppgifterna består av att utföra maskinjobben som förekommer ute i projekten, till exempel grundläggningar, schaktning för VA, singling av husgrunder, finplanering med mera.
Tillsammans med anläggare, platschefer och arbetsledare arbetar ni för att hålla en hög kvalitet på utfört arbete i rätt tid.
Du ska trivas att arbeta med frihet under ansvar och ha kunskap och erfarenhet av att köra anläggningsmaskin.

Arbetstiden är förlagd till vardagar 7-16, om inte annat är överenskommet på arbetsplatsen.

Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor, arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn. Du kliver gärna ur maskinen och hjälper till ute vid behov.

Placeringsort
Arbetsplatserna för denna tjänst ligger främst i södra och sydvästra Skåne.

Krav
B-Körkort
Förarbevis för Grävmaskin och/eller hjullastare
Erfarenhet av att köra grävmaskin med GPS/Maskinstyrning

Lön
Fast månadslön

Ansökan
Skicka din ansökan via formuläret nedan.

För frågor om tjänsten kontakta Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, 0706-703807 eller Urban Jansson, VD, 0706-703816

Anläggare till Syd - Malmö, Lund, Staffanstorp med omnejd

Arbetsbeskrivning
Som anläggare på Bjäre Entreprenad arbetar du i team med andra anläggare och maskinister under ledning av arbetsledare eller platschefer. Arbetsplatserna ligger främst i södra och sydvästra Skåne, Malmö, Lund, Staffanstorp, Trelleborg med omnejd.

Arbetsuppgifterna består av många olika moment inom markentreprenader, från grundläggning till finplanering och en del serviceuppdrag. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och planera ditt arbete och se vad som behöver göras för att arbetet ska flyta på och tidsplaner hållas. I de större projekten utgår du från ritningar så det är en fördel om du är bekant med ritningsläsning sedan innan.

Arbetstiden är förlagd till vardagar mellan 7-16 om inte annat är överenskommet på arbetsplatsen.

Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor och arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn.

Placeringsort
Arbetsplatserna för denna tjänst ligger främst i södra och sydvästra Skåne.

Krav
B-Körkort

Meriterande
Ritningsläsning
Yrkesbevis
Förarbevis Grävmaskin/Hjullastare

Lön
Fast månadslön

Ansökan
Skicka din ansökan via formuläret nedan.

För frågor om tjänsten kontakta Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, 0706-703807 eller Urban Jansson, VD, 0706-703816

CV

* Fältet är obligatoriskt

Skriv något och tryck på "enter"