Bjäre Entreprenad är ett markentreprenadföretag som är verksamt mellan Halmstad i norr och Malmö i söder. Våra uppdragsgivare är från den mindre lokale byggaren till de flesta större byggbolagen. I dag är det knappt 60 st anställda i bolaget samt ca 15 inhyrda maskiner och lastbilar med förare. Verksamheten har haft mycket god tillväxt de senaste åren och vi behöver nu utöka vårt gäng med fler medarbetare. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads, Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen.

Vi utför grundarbeten, schaktning, rörläggning, stödmurar, dräneringar, vatten och avloppsinstallationer, finplanering, sten- och plattsättning, lek- och parkområden samt anläggning av trädgårdar med mera med fokus på kvalité, säkerhet och ordning och reda för kunder, leverantörer och våra medarbetare.

Är du intresserad av att blir en del i vårt team, ta kontakt med Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, på 070-670 38 07 eller använd formuläret längre ner på sidan.
Markentrerenad

Bjäre Entreprenad AB söker Anläggare för långsiktigt samarbete i Malmö-lundregionen.

Om företaget
Bjäre Entreprenad erbjuder markentreprenader med stort engagemang där tidsplaner, ordning och reda och kvalité kommer i första hand. Våra kunder ska uppleva prisvärda leveranser.

Vi arbetar gemensamt för en stark företagskultur och inkluderar alla medarbetare i arbetet runt värderingar och vision. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi vill ha motiverade anställda som trivs på arbetsplatsen. Vi har mycket på gång i syd och söker nu efter fler drivna och engagerade yrkesarbetare som vill vara med på resan mot visionen.

Arbetsbeskrivning
Som anläggare på Bjäre Entreprenad ingår många olika arbetsmoment inom markentreprenader, allt från grundläggningar, VA-jobb och finplanering. Det är viktigt att du kan planera ditt arbete och se vad som behöver göras för att arbetet ska flyta på och tidsplaner hållas. I de större projekten utgår du från ritningar så det är en fördel om du är bekant med ritningsläsning sedan innan.

Du arbetar i team med andra anläggare och maskinister och under ledning av arbetsledare eller platschefer arbetar ni tillsammans för att ta projektet framåt och kunna leverera ett resultat att känna yrkesstolthet över.

Arbetstiden är förlagd till vardagar mellan 7-16.

Bjäre Entreprenad är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor och arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn.

Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och tillsammans med dina kollegor på arbetsplatsen och arbetsledningen så driver ni tillsammans projektet mot mål.

Placeringsort
Du utgår från hemmet, arbetsplatserna tillhör Malmökontoret och ligger runt Malmö, Lund, Skurup med omnejd.

Krav
B-Körkort

Meriterande
Ritningsläsning
Yrkesbevis
Förarbevis Grävmaskin/Hjullastare

Lön
Fast månadslön, eventuell övertid regleras av Byggnads avtal.

Ansökan
Urval sker löpande så vänta inte, skicka din ansökan redan idag. Vi tar emot ansökningar via formuläret nedan.

För frågor om tjänsten kontakta Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, 0706-703807

Skriv något och tryck på "enter"