Markentrerenad

BJÄRE ENTREPRENAD AB

Bjäre Entreprenad är ett markentreprenadföretag som är verksamt mellan Halmstad i norr och Malmö i söder. Våra uppdragsgivare är från den mindre lokale byggaren till de flesta större byggbolagen. I dag är det 50 st anställda i bolaget samt ca 15 inhyrda maskiner och lastbilar med förare. Verksamheten har haft mycket god tillväxt de senaste åren och vi behöver nu utöka vårt gäng med fler medarbetare. Vi är med i Sveriges Byggindustrier och har kollektivavtal med Byggnads.

Vi utför grundarbeten, schaktning, rörläggning, stödmurar, dräneringar, vatten och avloppsinstallationer, finplanering, sten- och plattsättning, lek- och parkområden samt anläggning av trädgårdar med mera med fokus på kvalité, säkerhet och ordning och reda för kunder, leverantörer och våra medarbetare.

LEDIGA TJÄNSTER HOS BJÄRE ENTREPRENAD AB & BJÄRE MARKKONSULT AB

Mätningstekniker till Bjäre Markkonsult

Vi växer och behöver utöka vår verksamhet, är du Bjäre Markkonsults nya mättekniker?

Om tjänsten
Vi behöver en mätningstekniker med inriktning byggutsättning till vårt mät-team.

Som mätningstekniker hos Bjäre Markkonsult blir du en del i vårt härliga gäng som tillsammans arbetar för hög kvalitet på utförda uppdrag och med en god gemenskap och kamratskap på arbetsplatsen.
Arbetsuppgifterna består av att planera och utföra de mättekniska konsultuppdragen som i dagsläget främst är byggutsättning.
Tillsammans med ditt team arbetar du för att hålla en hög kvalitet på utfört arbete i rätt tid.

Vi arbetar med programmen SBG Geo och AutoCAD.

Arbetstiden är förlagd till vardagar 7-16.

Vem söker vi?
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor, arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn.

Du ska trivas med att arbeta självständigt med frihet under ansvar, kunna ta egna initiativ, vara flexibel och ha kunskap och erfarenhet av byggutsättning. Då du själv ansvarar för att planera och genomföra dina uppdrag är det viktigt att du är strukturerad. Ordning och reda, hela och rena och att alltid agera professionellt är ledord i vår verksamhet och vi ser det som självklart att detta är värderingar som du delar.

Vad vi erbjuder
Hos Bjäre Markkonsult får du ett spännande och självständigt arbete i ett satsande företag. Likt vårt systerbolag Bjäre Entreprenad har vi en inkluderande företagskultur med högt i tak där vi arbetar med delaktighet och engagemang.

Vidare erbjuds du servicebil, tekniska verktyg, friskvårdsbidrag, årlig läkarundersökning och en möjlighet att vara med att utveckla Bjäre Markkonsult till ett ledande varumärke när det gäller mätningstekniska konsultuppdrag.

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och följer de kollektivavtal som finns med Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Unionen.

Placeringsort
Arbetsplatserna för denna tjänst är främst i västra Skåne, från Malmö i söder till Båstad i norr. Huvudkontoret ligger i Ängelholm men det finns även ett platskontor i Malmö.

Krav
Adekvat utbildning och/eller motsvarande erfarenhet.

B-Körkort
God datorvana

Meriterande
Erfarenhet av byggutsättning

Lön
Fast månadslön, ange löneanspråk i ansökan.

Ansökan
Urval sker löpande så vänta inte, skicka din ansökan redan idag!
Vi tar emot ansökningar via mail.

Märk mailet ”Mätningstekniker” och skicka det till evelina.gustafsson@bjareentreprenad.se

För frågor om tjänsten kontakta Evelina Gustafsson, personalansvarig, 070-6703807, Maria Johansson, mätningstekniker, 070-6703877 eller Urban Jansson, VD, 070-67038016

Yrkeskunnig Anläggare till Bjäre Entreprenad

Bjäre Entreprenad AB söker Anläggare för långsiktigt samarbete.

Arbetsbeskrivning
Som anläggare på Bjäre Entreprenad arbetar du i team med andra anläggare och maskinister under ledning av arbetsledare eller platschefer. Vårt arbetsområde är främst västra delarna av Skåne, från Malmö i söder till Båstad i norr och de sydligaste delarna av Halland.

Arbetsuppgifterna består av många olika moment inom markentreprenader och det är viktigt att du kan planera ditt arbete och se vad som behöver göras för att arbetet ska flyta på och tidsplaner hållas. I de större projekten utgår du från ritningar så det är en fördel om du är bekant med ritningsläsning sedan innan.

Arbetstiden är förlagd till vardagar mellan 7-16.

Vi har kollektivavtal med Byggnads och följer det som gäller enligt detta avtal.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor och arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn.

Placeringsort
Våra arbetsplatser ligger främst längs västra Skånes kust, vi har vårt huvudkontor i Ängelholm och ett platskontor i Malmö. Du utgår från hemmet.

Krav
B-Körkort

Meriterande
Ritningsläsning
Yrkesbevis
Förarbevis Grävmaskin/Hjullastare

Lön
Fast månadslön

Ansökan
Urval sker löpande så vänta inte, skicka din ansökan redan idag, senast 31/8.
Vi tar emot ansökningar via mail.

Märk mailet ”Anläggare” och skicka det till evelina.gustafsson@bjareentreprenad.se

För frågor om tjänsten kontakta Evelina Gustafsson, Personalansvarig, 0706-703807 eller Urban Jansson, VD, 0706-703816

Skriv något och tryck på "enter"