Markentrerenad

BJÄRE ENTREPRENAD AB

Bjäre Entreprenad är ett markentreprenadföretag som är verksamt mellan Halmstad i norr och Malmö i söder. Våra uppdragsgivare är från den mindre lokale byggaren till de flesta större byggbolagen. I dag är det knappt 60 st anställda i bolaget samt ca 15 inhyrda maskiner och lastbilar med förare. Verksamheten har haft mycket god tillväxt de senaste åren och vi behöver nu utöka vårt gäng med fler medarbetare. Vi är med i Sveriges Byggindustrier och har kollektivavtal med Byggnads, Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen.

Vi utför grundarbeten, schaktning, rörläggning, stödmurar, dräneringar, vatten och avloppsinstallationer, finplanering, sten- och plattsättning, lek- och parkområden samt anläggning av trädgårdar med mera med fokus på kvalité, säkerhet och ordning och reda för kunder, leverantörer och våra medarbetare.

Är du intresserad av att blir en del i vårt team, ta kontakt med Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, på 070-670 38 07 eller maila evelina.gustafsson@bjareentreprenad.se.

 

 

Platschef

Bjäre Entreprenad växer och utvecklas och vi söker nu fler platschefer, både i syd, kring Lund, Malmö och Trelleborg och i de nordligare regionerna kring Helsingborg, Ängelholm och Båstad. Vår verksamhet bedrivs främst i Skåne men har också haft en del projekt i södra Halland. Projekten är i huvudsak mark- och anläggningsarbeten och vi arbetar mot både företag och konsumenter.


Din roll som platschef

Som platschef har du ett totalansvar för det projekt du driver. Du ansvarar för projektplanering och ledning av produktionen, från byggstart till besiktning. Det innebär att du har ansvar för det tekniska genomförandet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du ansvarar också för att leda och motivera medarbetarna i produktionen och skapa en känsla av gemenskap och delaktighet i arbetsgrupperna i dina projekt. Du arbetar i team tillsammans med arbetschef och kalkylator. Er gemensamma uppgift är att jobba efter uppsatta mål och se till att tidsplan och beställarens alla krav uppfylls.

Kompetenser och personliga egenskaper
Den vi söker har erfarenhet från branschen och att leda människor. Du har troligen relevant utbildning och/eller flerårig erfarenhet som platschef med dig i bagaget. Du är bekväm i att fatta egna beslut och tänker långsiktigt. Du är strukturerad, kommunikativ och har ett coachande arbetssätt där du gillar att lära ut och bidra till människors utveckling. Det är viktigt att du har ett affärsmässigt tänkt och är bekväm med att driva och fatta egna beslut. Du besitter god kompetens i regelverk, entreprenadjuridik och kontraktsformer samt har en hög ekonomisk medvetenhet.

Du behärskar Office-paketet och har erfarenhet av att arbeta i projektsamordningsverktyg.

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi är jättenyfikna på vem du är!

Vi erbjuder

Hos Bjäre Entreprenad får du ett spännande och självständigt arbete i ett satsande företag. Vi en inkluderande företagskultur med högt i tak där vi arbetar med delaktighet och engagemang.

Vidare erbjuds du förmånsbil, tekniska verktyg, friskvårdsbidrag, en mängd förmåner genom vår förmånsportal, årlig läkarundersökning och en möjlighet att vara med och utveckla Bjäre Entreprenad vidare mot visionen att vara den ledande markentreprenören med fokus på kvalité, säkerhet samt ordning och reda för kunder, leverantörer och medarbetare.

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och följer de kollektivavtal som finns med Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Unionen.

Körkort minst behörighet B är ett krav.

Lön
Fast månadslön, ange löneanspråk i ansökan.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via formuläret nedan. Vid frågor om tjänsten ta kontakt med Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, 070-670 38 07, evelina.gustafsson@bjareentreprenad.se eller Urban Jansson, VD, 070-670 38 16, urban@bjareentreprenad.se.

CV

* Fältet är obligatoriskt

Vi växer och behöver utöka vår verksamhet, är du Bjäre Markkonsults nya mättekniker?

Om tjänsten
Vi behöver mätningstekniker vårt mät-team, både med inriktning byggutsättning och för de mättekniska delarna i Bjäre Entreprenads projekt.

Som mätningstekniker hos Bjäre Markkonsult blir du en del i vårt härliga gäng som tillsammans arbetar för hög kvalitet på utförda uppdrag och med en god gemenskap och kamratskap på arbetsplatsen.
Arbetsuppgifterna består av att planera och utföra de mättekniska uppdragen som kommer in. Det kan vara både byggutsättning, utsättning, modellbyggnation med mera, det är delvis utifrån den inriktning du är intresserad av.
Tillsammans med ditt team arbetar du för att hålla en hög kvalitet på utfört arbete i rätt tid.

Vi arbetar med programmen SBG Geo och AutoCAD.

Arbetstiden är förlagd till vardagar 7-16.

Vem söker vi?
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor, arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn.

Du ska trivas med att arbeta självständigt med frihet under ansvar, kunna ta egna initiativ, vara flexibel och ha kunskap och erfarenhet som mätare. Då du själv ansvarar för att planera och genomföra dina uppdrag är det viktigt att du är strukturerad. Ordning och reda, hela och rena och att alltid agera professionellt är ledord i vår verksamhet och vi ser det som självklart att detta är värderingar som du delar.

Vad vi erbjuder
Hos Bjäre Markkonsult får du ett spännande och självständigt arbete i ett satsande företag. Likt vårt systerbolag Bjäre Entreprenad har vi en inkluderande företagskultur med högt i tak där vi arbetar med delaktighet och engagemang.

Vidare erbjuds du servicebil, tekniska verktyg, friskvårdsbidrag, en mängd förmåner genom vår förmånsportal, årlig läkarundersökning och en möjlighet att vara med att utveckla Bjäre Markkonsult till ett ledande varumärke när det gäller mätningstekniska konsultuppdrag.

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och följer de kollektivavtal som finns med Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Unionen.

Placeringsort
Arbetsplatserna för denna tjänst är främst i västra Skåne, från Malmö i söder till Båstad i norr. Huvudkontoret ligger i Ängelholm men det finns även ett platskontor i Malmö.

Krav
Adekvat utbildning och/eller motsvarande erfarenhet.

B-Körkort
God datorvana

Meriterande
Erfarenhet av mätningstekniska arbetsuppgifter.

Lön
Fast månadslön, ange löneanspråk i ansökan.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via formuläret nedan. Vid frågor om tjänsten ta kontakt med Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, 070-670 38 07, evelina.gustafsson@bjareentreprenad.se eller Maria Johansson, Mät-ansvarig, 070-670 38 77, maria.johansson@bjareentreprenad.se.

CV

* Fältet är obligatoriskt

Skriv något och tryck på "enter"