Markentrerenad

Just nu söker vi ny platschef till Bjäre Entreprenad AB

Din roll som platschef

Som platschef har du ett totalansvar för det projekt du driver. Du ansvarar för projektplanering och ledning av produktionen, från byggstart till besiktning. Det innebär att du har ansvar för det tekniska genomförandet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar i team tillsammans med arbetschef och kalkylator.. Er gemensamma uppgift är att jobba efter uppsatta mål och se till att tidsplan och beställarens alla krav uppfylls.

Dina erfarenheter till tjänsten som platschef

Vi ser att du har en teknisk eller motsvarande relevant utbildning för jobbet som platschef. Erfarenhet som platschef för markentreprenader är meriterande. God PC-vana, behärska programmen Exel/word, byggsamordnaren. Samt Goda kunskaper i svenska och engelska båda i tal och skrift.

 

Dina egenskaper

Vi lägger stort fokus på personliga egenskaper där vi ser det som viktigt att fungera socialt i alla situationer i en byggprocess. Flexibilitet är en viktig egenskap och förändringar ser vi som en möjlighet. Ordning och reda är ett honnörsord och råder i alla lägen på Bjäre Entreprenad.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 mån provanställning enligt §6 i lagen om anställningsskydd.

Skicka in din ansökan med foto senast 2018-05-31. Ange löneanspråk i ansökan.

Bjäre Entreprenad AB

Åkerslundsgatan 7

262 73 ÄNGELHOLM

Märk kuvertet med platschef.

Vi frågor kontakta:

Jonas Börjesson                         070-718 64 16

Urban Jansson                           070-670 38 16

Skriv något och tryck på "enter"